top of page
Sök
  • Skribentens bildbobbo70

Man skulle vara katt!

"Här sitter husse och jag nedanför poolen och myser. Måste vila mig en stund för jag har lekt för fullt med en pipleksak och husses ena toffel. Det är varmt idag. Husse och matte har turats om att bada flera gånger. De turas om för att jag inte ska behöva vara ensam här nere. Jag får inte vara uppe vid poolen. Den är inhägnad så jag inte kan ta mig in.""Men HALLÅ DÄR katten Doris! Vad gör du där uppe? Du vet väl att vi inte får vara där!"

"Jag går här hur mycket jag vill. Har du inte sett att jag går här varje dag? Jag ligger alltid under en av solstolarna här uppe när det är varmt och skönt. Det är ju faktiskt lite skillnad för jag är nitton år och du har inte fyllt sex månader än."
"Nej, nu måste jag gå och lägga mig på min favvoplats och ha det skönt. Vi ses!""Jaha, där gick hon. Varför säger inte husse och matte till henne att hon inte får vara där? Jag har nog märkt tidigare också att katten Doris gör lite som hon vill. Katter kanske gör det? Fy, så orättvist i så fall. Man kanske skulle vara en katt och få göra som man vill. Eller kanske inte förresten. Jag har aldrig sett katten Doris sitta i husses knä eller ligga inne hos husse och matte i sovrummet på nätterna. Hon släpar aldrig omkring på oxknotor som hon sen gnager på. Hon åker inte bil med oss till roliga ställen. Nej, låt henne vara ensam däruppe vid poolen jag stannar här nere jag.""Jag sitter hellre här nere med min husse. Han klappas så skönt och jag mår så bra. Katter får vara katter och göra vad de vill. Själv vill jag fortsätta att vara en hund. VOFF!"23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

BullerBox

Klippa häck!

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page